Τρόποι Αποστολής - SweetNet

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΛΥΚΩΝ

Για την αποστολή γλυκών σε πόλεις-περιοχές με συνεργαζόμενα ζαχαροπλαστεία και σε ακτίνα 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης, η αποστολή δεν χρεώνεται με έξοδα μεταφοράς – παράδοσης.

Σε περίπτωση αποστολής σε απόσταση άνω των 2 χλμ., προσθέστε στη θέση “αποστολή”, 5,00€ για αποστάσεις έως 5 χλμ. και 10,00€ για αποστάσεις έως και 10 χλμ., με απόκλιση λάθους εκτίμησης 10%.

Σε περίπτωση μεγάλης απόκλισης η αποστολή σας και πάλι θα παραδοθεί (προκειμένου να μην εκτεθείτε), η διαφορά αφαιρείται από την αξία των γλυκών, αν και πάλι η αποστολή είναι ανέφικτη από το δίκτυο, λόγω μεγαλύτερης απόστασης–διαφοράς ή άλλη αιτία, τότε ενημερώνεστε για το πρόβλημα και τα χρήματα επιστρέφονται στο λογαριασμό σας.

Λειτουργούμε καθημερινά από 9:00 έως 21:00. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές γλυκών στο τηλ. κέντρο 211-770 2004. Εκπρόσωπος του SweetNet θα είναι στη διάθεσή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ανάλογα με την είδος, αλλά και τη διαθεσιμότητα συγκεκριμένων γλυκών από το ζαχαροπλαστείο παράδοσης, μπορεί να παρεκκλίνει ελαφρά η αποστολή σε κάποιο από αυτά. Σκόπιμο είναι, να προτιμάτε γλυκά που είναι πιο άμεσα διαθέσιμα..

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Κανείς συνεργάτης ζαχαροπλάστης δεν εκτελεί παράδοση, χωρίς να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον παραλήπτη. Σε περίπτωση μη επικοινωνίας, η αποστολή εκτελείται την επόμενη ή ακόμα και την μεθεπόμενη μέρα. Σε περίπτωση λάθους αριθμού, αυτόματα αναλαμβάνετε την ευθύνη της αργοπορημένης ή λάθος παράδοσης αποστολής. Αυθημερόν, εκτελούνται οι παραδόσεις για αποστολές που δίδονται έως τις 19.00 μμ. Οι μετά τις 19.00 μ.μ. αποστολές, μπορεί να εκτελεστούν κατά περίπτωση την ίδια ή την επομένη ημέρα. Για την επιβεβαίωση παράδοσης της αποστολής σας, ενημερώνεστε με e-mail.